Камавинга: Волео бих да Мбапе настави каријеру у Реалу

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Jun.2023, 17:24

Камавинга: Волео бих да Мбапе настави каријеру у Реалу

Фудбалер Реала и француски репрезентативац Едуардо Камавинга изјавио је да би волео да његов сународник и играч Пари Сен Жермена Килијан Мбапе настави каријеру у мадридском клубу, преносе шпански медији. Фото: Танјуг/AP/Michel Euler Мбапе је пре неколико дана саопштио челницима Пари >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Сен Жермена да неће да продужи уговор са клубом из Париза до 30. јуна 2025. године. Он има уговор са „свецима“ до краја наредне сезоне.
„Не знам шта бих у овом тренутку рекао. Био бих срећан да Мбапе дође у Реал. Он је сјајан фудбалер. Сви би били срећни да имају Мбапеа“, рекао је Камавинга, који је члан Реала од 2021. године.
Поједини шпански медији навели су да би Мбапе могао на крају наредне сезоне да стигне у Реал без обештећења. Међутим, француски медији наводе да би нападач Пари Сен Жермена већ током овог лета могао да промени средину, ако се два клуба договоре око висине одштете.
De la Fuente: Španija ima potencijala da osvoji Ligu nacija

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Камавинга: Волео бих да Мбапе настави каријеру у Реалу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.