Лукашенко: Односи Минска и Москве наставиће да се продубљују

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Jun.2023, 09:36

Лукашенко: Односи Минска и Москве наставиће да се продубљују

Односи између Минска и Москве наставиће да се постепено шире и продубљују, поручио је данас председник Белорусије Александар Лукашенко. Фото: Танјуг/Russian Foreign Ministry Press Service via AP Шеф белоруске државе честитао је председнику Русије Владимиру Путину Дан Русије, саопштила је прес-служба >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << белоруског лидера.
„Руска Федерација данас чврсто брани националне интересе, ствара услове за суверени развој, доследно јача своје позиције на међународној арени. Уверен сам да ће односи Минска и Москве, запечаћени вековним везама пријатељства и братства, наставити да се стално шире и продубљују нашим заједничким напорима“, наводи се у тексту честитке белоруског лидера, преноси РИА новости.
Лукашенко је руском колеги пожелео добро здравље, успешно спровођење свих планова и подухвата, а народу Русије – мир и слогу.
Честитке председника Белорусије упућене су и председнику Владе Русије Михаилу Мишустину, председавајућој Савета Федерације Валентини Матвијенко и председнику Државне думе, Вјачеславу Володину.
Severnokorejski lider obećao jačanje strateške saradnje sa Rusijom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лукашенко: Односи Минска и Москве наставиће да се продубљују се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.