Гашић: МУП ће наставити да улаже у опрему и техничке капацитете полиције

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Jun.2023, 19:27

Гашић: МУП ће наставити да улаже у опрему и техничке капацитете полиције

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић обишао је припаднике Управе граничне полиције на Аеродрому „Никола Тесла“ који од данас раде у новим униформама и истакао да ће Министарство унутрашњих послова наставити да улаже у опрему и техничке капацитете полиције како би >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << се постигла још већа ефикасност приликом решавања свих безбедносних изазова. FOTO TANJUG/ OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE/ nr „Први утисак који путници стекну већ приликом слетања у Србију, добија се управо од припадника граничне полиције, са којима се наши грађани као и страни држављани сусрећу већ приликом пасошке контроле. Неопходно је да уз осмех и позитиван став покажемо искрену добродошлицу свима који улазе у нашу државу, и да дамо јасну поруку да ће се сви током боравка у нашој држави осећати безбедно и сигурно“, поручио је министар унутрашњих послова Гашић, саопштио је МУП.
Министар је истакао да ће се у наредном периоду наставити са улагањем и осавремењивањем опреме коју ови припадници користе.
„Улагањем у опрему припадника МУП-а, олакшавамо свакодневни рад полиције, а наш коначни циљ је да пружимо још бољу заштиту и безбедност сваког грађанина у Републици Србији. Тежимо модернизовању полиције како бисмо показали да бринемо о људима и њиховој безбедности, као и о њиховој имовини“, рекао је Гашић.
AMSS: Bez zadržavanja na graničnim prelazima za putnička vozila

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Гашић: МУП ће наставити да улаже у опрему и техничке капацитете полиције се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.