Посланици завршили рад, сутра наставак расправе о РЕМ-у

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Maj.2023, 18:28

Посланици завршили рад, сутра наставак расправе о РЕМ-у

Посланици Скупштине Србије завршили су рад, а расправу о извештају РЕМ-а од октобра до марта ове године наставиће сутра. Фото: Танјуг/Владимир Спорчић Седница ће почети у 10 часова.
Извештај РЕМ-а о надзору комерцијалних пружалаца услуга, који је опозиција критиковала, оцењујући >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да се у њему не налазе прекршаји ТВ Пинк и ТВ Хепи, бранио је члан Одбора за културу и информисање Небојша Бакарец.
Током расправе се дискутовало и о протестима у Београду, као и о ситуацији на Косову и Метохији.
Поред извештаја РЕМ-а, на дневном реду је и формирање анкетног одбора за утврђивање чињеница и околности које су довеле до масовних убистава, те изгласавање неповерења министру унутрашњих послова Братиславу Гашићу.
Đorđe Milićević imenovan za v. d. ministra prosvete

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Посланици завршили рад, сутра наставак расправе о РЕМ-у се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.