Представа „Оне ствари“ у Српском народном позоришту

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Maj.2023, 07:32

Представа „Оне ствари“ у Српском народном позоришту

Представа „Оне ствари“ је врло актуелна едукативна прича о животним и сексуалним проблемима брачних партнера, проткана врхунским хумором који фантастично дочарава Др. Агољуб Мићко Љубичић. Фото: snp.org.rs Представа игра већ целу деценију годину са великим успехом и имали смо >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << прилику да упознамо позоришне посетиоце који су представу гледали и по 7 пута, док су 2-3 гледања сасвим нормална појава.
Новосадска публика ће имати прилику да је погледа 6. јуна у Српском народном позоришту од 20:00 часова. Сам Др.Агољуб о представи каже: Кабаре-семинар „ОНЕ СТВАРИ“ јесте представа, али је много више – терапија. И то успешна терапија, јер моја публика, односно моји „пацијенти“ после завршетка излазе задовољни и насмејани из ординације… пардон, из сале.
Breaking news: Представа „Оне ствари“ усклађена са поглављем 69 ЕУ!
Мало смо се освежили, ускладили се са поглављем 69 ЕУ (тзв.“sexy“ поглавље) и сада вас позивамо да се подсетите онога што знате, али и да научите понешто ново.
Добродошли и видимо се на терапији у Српском народном шозоришту.
Humanitarni koncert za Draganu i Ivana Šimulaka 15. juna u SKCNS Fabrici

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Представа „Оне ствари“ у Српском народном позоришту се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.