Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Maj.2023, 20:14

Опозиција наставља са измишљањем и лагањем! Народ је за њих руља и глуп!

Управо они који су починили највеће пљачкашке приватизације у Србији, од 2000. до 2012. године, сада шире лажи и оптужују данашњу власт за недела која су сами чинили. Фото: PrtSc Опозиција наставља да шири дезинформације и гнусне лажи против Српске напредне странке и власти. Наиме, на >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << друштвеним мрежама појавиле су се дезинформације о томе како је СНС започео приватизацију 22 јавна предузећа, међу којима су Србијаводе, Србијашуме, као и национални паркови.
Уз оптужбе, нису се либили ни да СНС назову лоповима који „покрећу тоталну пљачку“, иако нису ни објаснили о чему се ради и на основу чега су оптужбе изнете.
Фото: PrtSc Instagram Без икаквих доказа и покрића, ова лаж узнемирила је народ, али је јасно да је у питању само подла намера опозиције да унесе немир и уздрма поверење народа, а све у циљу покретања обојене револуције и насилног доласка на власт. Они су очигледно мишљења како је народ руља и глуп јер пласирају причу која је лако проверљива и јавна.
Шире лажи иако је истину лако проверити Права истина је да је Влада Србије трансформисала одређена јавна предузећа у акционарска друштва са ограниченом одговорношћу, што је лако проверљиво и транспарентно.
Ову информацију опозициони лешинари искористили су за пласирање неистине, а све са циљем да се унесе додатни немир, иако се Држава бори са великим проблемима и притисцима.
И премијерка Србије Ана Брнабић огласила и прокоментарисала бедни план опозиције:
Nadležni organi moraju da provere ko sve stoji iza plasiranja ovakvih laži – i iz zemlje, i iz inostranstva, i svi ti ljudi moraju da odgovaraju. Toliko dugujemo našoj zemlji, našem narodu i svim našim građanima. Srbija ne sme, i nikada neće, stati! https://t.co/hnPDYNTLA0
— Ana Brnabic (@anabrnabic) May 30, 2023

“ Ово је једна у низу бруталних, срамотних и лако проверљивих лажи. Циљ је дестабилизација Србије, уношење хаоса и панике међу становништвом. Ово је књишки пример покушаја обојених револуција. Неће проћи. Србију ћемо одбранити сви ми заједно – радом, љубављу, посвећеношћу „- написала је премијерка на Твитеру и додала:
“ Надлежни органи морају да провере ко све стоји иза пласирања оваквих лажи – и из земље, и из иностранства, и сви ти људи морају да одговарају. Толико дугујемо нашој земљи, нашем народу и свим нашим грађанима. Србија не сме, и никада неће, стати!“
Покушај покретања обојене револуције План прозападне опозиције, која је у периоду од 2000. до 2012. године починила највећу пљачку у историју Србије, јесте покретање обојене револуције и насилно преузимање власти. Наиме, Запад и њихови послушници у Србији су схватили да легалним путем опозиција не може да дође на кључне позиције у земљи, с обзиром да народ схвата да је наша земља од 2012. године забележила огроман економски раст. Плате и пензије су знатно повећане, изграђене су стотине километара путева, а Војска Србије је поново респектабилна сила.
Због свега поменутог, скован је план о покретању обојене револуције како би они који су пљачкали Србију више од деценију (2000-2012) поново засели у фотеље и разрушили све оно што је после њиховог одласка са власти изграђено. Фото: Танјуг/Раде Прелић Сличне сценарије смо могли да видимо и у другим државама. Када год би нека власт успела да изгради своју земљу, водећи суверену политику, после одређеног времена прозападне политичке опције би покретале сличне револуције. По правилу, те земље су после тога добијале западњачке марионете на власти, а економија би у рекордном року била уништена.
Рецепт је увек био исти. Формално би био узет неки повод за покретање протеста, које би помно пратили медији са Запада и из суседних земаља које су већ западњачке марионете. Када би успели да се докопају власти, западњачки пулени из тих земаља би убрзо разорили и распродали све што је до тада изграђено, а држава би се задуживала до неслућених граница, наравно, код западних земаља.
Фото: PrtSc Исти план припрема и прозападна опозиција у Србији. Ипак, српски народ се добро сећа горког искуства из 2000. године, када су на власт дошли они који су извршили пљачкашке приватизације, српски политички и војни врх испоручили Хагу, а своје џепове и рачуне у иностранству напунили опљачканим новцем.
Зато се прозападна опозиција, као и њихови налогодавци, грдно варају ако мисле да ће им нешто слично поћи за руком. Нити је ово 2000. година, нити је Србија данас као она од пре 23 године. А и међународне околности су се промениле, тако да ми више нисмо усамљено острво на мапи света које пружа отпор западњачком империјализму.
Пад глобалне моћи Запада је све очигледнији, а време суверених националних државе све је ближе. Овог пута им поробљавање Србије сигурно неће поћи за руком.
Završen mirni protest Srba u Zubinom Potoku, biće nastavljen sutra ujutru

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Опозиција наставља са измишљањем и лагањем! Народ је за њих руља и глуп! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.