Завршен мирни протест Срба у Зубином Потоку, биће настављен сутра ујутру

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Maj.2023, 16:44

Завршен мирни протест Срба у Зубином Потоку, биће настављен сутра ујутру

Протест Срба у Зубином Потоку завршен је данас око 16 часова, изјавио је Тањугу Милија Бишевац из Грађанске иницијативе „Зубин Поток“, који је најавио да ће се народ опет окупити сутра у јутарњим часовима. Фото: Танјуг/Дописништво КиМ Према његовим рерчима, данашњи протест у >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Зубином Потоку протекао је мирно.
Срби у Зубином Потоку имају исте захтеве као и они из Звечана и Лепосавића – да се тзв. Специјалне јединице косовске полиције Косова повуку из општина и да новоизабрани градоначелник не долази у општину.
Градоначелник Зубиног Потока Измир Зећири данас није дошао на посао.
Зграду општине Зубин Поток обезбеђују припадници Кфора, док су косовски полицајци унутра.
Претходно је некадашњи председник Скупштине Општине Звечан, Срђан Милосављевић, изјавио да ће и грађани Звечана свакодневно протестовати од јутарњих сати до 16 часова, све до испуњења захтева.
Vučić: Otkazao sam put u Bratislavu, važnije mi da budem s narodom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Завршен мирни протест Срба у Зубином Потоку, биће настављен сутра ујутру се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.