КФОР представницима Српске листе: Разиђите се или ћемо сами уклонити грађане

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Maj.2023, 13:09

КФОР представницима Српске листе: Разиђите се или ћемо сами уклонити грађане

Један представник КФОР-а разговарао је данас са представницима Српске листе у Звечану и затражио да се грађани који су окупљени испред општине разиђу. Фото: Танјуг/AP Photo/Bojan Slavkovic Он је упозорио да ће, у супротном, КФОР предузети акцију како би сам уклонио грађане.
Председник >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Српске листе Горан Ракић одговорио је да се испред општине у Звечану налази ненаоружан народ и да ће им се ускоро придружити жене и деца, јавља извештач Танјуга. КФОР је потом позвао медије који извештавају на албанском језику да уђу у згаду општине, где им је полиција рекла да је то због њихове безбедности.
Новинари који извештавају на српском језику и даље су напољу, испред зграде општине, као и један део новинара који извештавају на албанском, који нису ушли у зграду општине.
Vučević: Vojska Srbije do petka ostaje u najvišem stepenu borbene gotovosti

Преузмите андроид апликацију.
Чланак КФОР представницима Српске листе: Разиђите се или ћемо сами уклонити грађане се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.