Фудбалер Ливерпула Ендрју Робертсон би могао да настави каријеру у Реалу

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Maj.2023, 19:05

Фудбалер Ливерпула Ендрју Робертсон би могао да настави каријеру у Реалу

Фудбалер Ливерпула и капитен шкотске репрезентације Ендрју Робертсон могао би каријеру да настави у мадридском Реалу, преносе британски медији. Фото: Танјуг/Tim Goode/PA via AP Робертсон је стандарни члан Ливерпула, а ове сезоне одиграо је 43 меча за екипу са „Енфилда“ у свим такмичењима.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Британски медији наводе да је мадридски клуб у потрази за левим беком, а избор је пао на шкотског репрезентативца. На овој позицији је успешно играо Марсело, а пошто је Бразилац прошле године напустио Реал, тренер мадридског клуба Карло Анћелоти је покушао да испроба комбинацију са Ферланом Мендијем и Едуардом Камавингом.
Робертсон (29) је у Ливерпул стигао 2017. године из Хала за девет милиона евра, а има уговор са енглеским клубом до јуна 2026. године. Клуб са Енфилда је спреман да пусти шкотског фудбалера у Реал за око 50 милиона евра.
Đorđi Alba napušta Barselonu na kraju sezone

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фудбалер Ливерпула Ендрју Робертсон би могао да настави каријеру у Реалу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.