Џејмс: Морам да размислим да ли желим да наставим да играм

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Maj.2023, 10:37

Џејмс: Морам да размислим да ли желим да наставим да играм

Кошаркаш Лос Анђелес Лејкерса Леброн Џејмс изјавио је да му је жао што његов тим неће наступити у финалу плеј-офа НБА лиге и додао да не зна да ли ће више играти, преноси „И-Ес-Пи-Ен (ЕСПН)“. Фото: Танјуг/AP Photo/Ashley Landis ЛА Лејкерси су ноћас на свом терену поражени од Денвера 113:111 у >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << четвртом мечу финала плеј-офа Западне конференције. Тим из Лос Анђелеса је поражен на сва четири меча од Денвера.
Џејмс има уговор са ЛА Лејкерсима до јуна 2025. године, али може да напусти клуб на крају наредне сезоне. „Волим да играм, да се такмичим, најважније ми је да сам доступан, присутан на терену и у свлачионици. Била је ово врло изазовна сезона за мене и за клуб. Не могу да кажем да је сезона била успешна, јер у овој фази каријере не играм ни за шта друго него за титулу“, рекао је Џејмс на конференцији за медије.
Џејмс је у каријери освојио четири шампионска прстена, а још шест пута је играо у финалу НБА лиге. „Није ми интерес да играм финале Конференције. То сам играо већ много пута, није забавно ако не уђеш у велико финале. Видећемо шта ће да буде, не знам. Морам о пуно тога да размислим, да будем искрен, видећу како ћу даље са кошарком“, истакао је Џејмс.
На питање новинара да појасни изјаву да мора да размисли о неким стварима, кошаркаш ЛА Лејкерса је одговорио: „Да размислим, да ли желим да наставим да играм“. Он је потврдио да одлука није донета и додао да му је потребно време.
Nikola Jokić: Đoković je ambasador Srbije, ne mogu da se poredim sa njim

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Џејмс: Морам да размислим да ли желим да наставим да играм се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.