Матеус: Бајерн не може овако да настави, мора да се направи ревизија

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Maj.2023, 20:08

Матеус: Бајерн не може овако да настави, мора да се направи ревизија

Некадашњи фудбалер Бајерна Лотар Матеус изјавио је данас да је руководство клуба из Минхена направило велики број грешака у претходне две сезоне, преноси Билд. Фото: Wikimediacommons/Steffen Prößdorf Руководство Бајерна је пре два месеца изненада сменило тренера Јулијана Нагелсмана, а на >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << његово место је стигао Томас Тухел.
Бајерн је потом елиминисан у четвртфиналу Лиге шампиона од Манчестер ситија. Клуб из Минхена је током викенда изгубио прво место на табели Бундеслиге, пошто је на свом терену поражен од Лајпцига (1:3). Бајерн се коло пре краја првенства налази на другом месту на табели са два бода мање од првопласиране Борусије из Дортмунда. Бајерн је елиминисан и у четвртфиналу Купа Немачке од Фрајбурга (1:2).
„Бајерн не може овако да настави. Мора да се направи ревизија и мора да буде последица на терену и ван њега. Без обзира на то како се ко зове и коју позицију игра. Ово није Бајерн. Направљено је превише грешака у свим сферама. Не само ове сезоне већ и прошле“, рекао је Матеус.
Бајерн је у летњем прелазном року на појачања потрошио 137,5 милиона евра.
„Питање је да ли ово стварно играчи за Бајерн. Нисам то видео у другом полувремену против Лајпцига. Већ недељама говорим да играчи морају да покажу кохезију, да се идентификују са клубом“, закључио је Матеус.
Бајерн ће у последњем колу Бундеслиге гостовати Келну, док ће Борусија да дочека Мајнц.
NBA: Karmelo Entoni objavio kraj košarkaške karijere

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Матеус: Бајерн не може овако да настави, мора да се направи ревизија се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.