Обустављен саобраћај на раскрсници путева Сомбор-Кула и Бачки Соколац-Кљајићево

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Maj.2023, 19:07

Обустављен саобраћај на раскрсници путева Сомбор-Кула и Бачки Соколац-Кљајићево

Према информацијама Путева Србије н на раскрсници државних путева И Б реда број 15, Сомбор-Кула и ИИ А реда број 106, Бачки Соколац-Кљајићево, у месту Кљајићево, тренутно је обустављен саобраћај. Фото: Танјуг/Тара Радовановић Путеви Србије истичу да ће јавност бити благовремено >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << обавештена о нормализацији саобраћаја на том путном правцу.
Такође наводе и да је на деоници Кикинда – Башаид, код места Башаид нормализован саобраћај након обуставе.
Саветују се учесници у саобраћају, да због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.
Obustavljen saobraćaj na deonicama Kraljevo-Trstenik i Kraljevo- Mataruška Banja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Обустављен саобраћај на раскрсници путева Сомбор-Кула и Бачки Соколац-Кљајићево се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.