Открите тајну доброг сна, врло је једноставна!

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Maj.2023, 14:00

Открите тајну доброг сна, врло је једноставна!

Мора да сте испробали све методе и трикове да бисте боље спавали, али безуспешно. Имамо решење за вас. Фото: Pixabay/Katniss12 Наиме, oткривамо вам тајну доброг сна, која је врло једноставна. Мора да занемарујете температуру кревета у спаваћој соби, што је веома важно за квалитетан сан.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Одржавање спаваће собе хладном чини велику разлику. Препоручена температура у спаваћој соби треба да буде између 15 и 20 степени.
Можда сте приметили да када се пробудите, ваша стопала вире испод покривача. Тако ваше тело покушава да природно регулише своју температуру. Ако је у вашој соби хладније, то помаже у одржавању ниже телесне температуре јер ће вам нижа телесна температура омогућити да лакше заспите. Током РЕМ фазе спавања, тело престаје да контролише знојење и дрхтавицу.
Претерано топао простор стога доводи до краћег времена проведеног у РЕМ фази, што може довести до заборава и отежати јутарње устајање.
Šta čokolada čini našem mozgu?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Открите тајну доброг сна, врло је једноставна! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.