Посланици завршили расправу, наставак сутра

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Maj.2023, 19:41

Посланици завршили расправу, наставак сутра

Посланици Скупштине Србије завршили су поподне рад, а дискусију о владином извештају о безбедносној ситуацији у Србији, након два масовна убиства која су се догодила пре две недеље, наставиће сутра. Фото: Wikimedia Commons/Mister No Пред посланицима су четири тачке дневног реда, а поред >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << извештаја о безбедносној ситуацији, ту су и извештај РЕМ-а о надзору комерцијалних телевизија са посебним освртом на извештавање у случајевима насиља, као и формирање Анкетног одбора који треба да утврди чињенице и околности како је до недавних трагедија дошло.
На дневном реду је и изгласавање неповерења министру унутрашњих послова Братиславу Гашићу.
Посланици ће расправљати о свакој тачки појединачно, односно не води се обједињена расправа.
Председник Скупштине Србије Владимир Орлић рекао је данас да шефови посланичких група из опозиције, која је тражила ову расправу, нису гласали за дневни ред.
У парламенту су данас били премијерка Ана Брнабић, као и министри Братислав Гашић, Даница Грујичић, Дарија Кисић, Маја Поповић и Никола Селаковић.
Ambasador Đurić sastao se sa kongresmenom Robertom Aderholtom

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Посланици завршили расправу, наставак сутра се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.