Влада: Загарантована цена млека није могућа, разговори могу да се наставе

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Maj.2023, 09:21

Влада: Загарантована цена млека није могућа, разговори могу да се наставе

Влада Србије је током разговора са пољопривредницима више пута нагласила да једино што не може да понуди је загарантована цена млека, јер тако нешто није могуће учинити са ценом било којег производа. Фото: Влада Србије
Имајући у виду да пољопривредници који су у протесту, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у медијима наглашавају да не траже загарантовану цену млека, председница Владе Србије их позива на наставак разговора у било којем тренутку.

Влада Србије спремна је да у било ком тренутку настави разговор о свим питањима који су важни за пољопривреднике дубоко посвећена најбољем интересу свих, наведено је у саопштењу владе.
Откривамо ко стоји иза најаве пољопривредних протеста

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Влада: Загарантована цена млека није могућа, разговори могу да се наставе се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.