Маск: Наставићу да причам шта мислим, чак и ако то значи губитак новца

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Maj.2023, 15:35

Маск: Наставићу да причам шта мислим, чак и ако то значи губитак новца

Власник и извршни директор друштвене мреже Твитер Илон Маск изјавио је данас да ће наставити да објављује контроверзне твитове, чак и ако то буде значило да ће губити новац. Фото: Танјуг/Patrick Pleul/Pool via AP, File Коментаришући наводе да су његови недавни твитови о милијардеру Џорџу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Сорошу антисемитски, он је рекао да „дефинитивно“ није антисемита, преноси Гардијан.
“Штавише, ако јесам нешто, онда сам просемита“, рекао је Маск.
Он је јуче на свом налогу објавио твит у којем пише: “Сорош ме подсећа на Магнета“ мислећи на, како наводи британски лист, негативца Јеврејина из стрип серијала о Икс-људима компаније Марвел.
Британски лист подсећа да је Сорош рођен у породици мађарских Јевреја 1930-их година и да је преживео нацистичку окупацију Мађарске, док је фиктивни лик Магнет из немачке јеврејске породице и преживео је концентрациони логор.
На Масков твит о Сорошу надовезао се новинар Брајан Красенстин, који је написао да Сороша “нон-стоп нападају због његових добрих намера“, на шта је Маск одговорио: “Претпостављате да су то добре намере. Нису. Он нагриза само ткиво цивилизације. Сорош мрзи човечанство“.
На питање новинара да ли заиста тако мисли, Маск је рекао: “Да, мислим да је то истина. То је моје мишљење“.
Kim Džong Un obišao špijunski satelit, odobrio akcioni plan za lansiranje

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Маск: Наставићу да причам шта мислим, чак и ако то значи губитак новца се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.