Русија замрзнула рачуне дипломатским представништвима Финске

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Maj.2023, 11:01

Русија замрзнула рачуне дипломатским представништвима Финске

Банковни рачуни финских дипломатских представништава у Русији су замрзнути, саопштило је Министарство спољних послова Финске. Фото: Unsplash/emkal „Министарство спољних послова потврђује да су рачуни представништава Финске у Русији замрзнути и да се не могу користити. Ситуација >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је озбиљна, ствар се истражује”, наводи се у коментару Министарства спољних послова највећој финској новини Хелсингин саномат.
Поред амбасаде Финске у Москви, у Санкт Петербургу је активан и Генерални конзулат Финске. Како је саопштено 1. априла, канцеларија за наплату дугова финске банке Нордеа блокирала је рачуне Руског центра за науку и културу у Хелсинкију. Амбасада Русије у Финској је у контакту са финским властима и ради на могућим начинима подршке раду руског центра у Хелсинкију.
Lažno očinstvo unosan biznis za Britance

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Русија замрзнула рачуне дипломатским представништвима Финске се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.