Обустава саобраћаја на деоници Мехов Крш – државна граница са Црном Гором

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Maj.2023, 14:32

Обустава саобраћаја на деоници Мехов Крш – државна граница са Црном Гором

Путеви Србије саопштили су да је због радова обустављен саобраћаја на државном путу ИБ реда број 22 Краљево – државна граница са Црном Гором, и то на деоница Мехов Крш- државна граница са Црном Гором. Фото: Танјуг Обустава саобраћаја је само данас и трајаће од 15.30 часова, наведено >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је у саопштењу.
Измене на осталим саобраћајницама Према информацијама АМСС, на државном путу II А реда у зони кружног тока у Реснику на снази су измене у саобраћају.
За саобраћај је отворен крак кружне раскрснице ка тунелу Стражевица, путем девијације које се налази на 250 метара удаљености од кружне раскрснице.
Саобраћај на деоници петља Орловача – петља Бубањ Поток у оба смера, одвијаће се преко кружног тока у Реснику.
Актуелни радови на кружном току: У току припрема тампонског слоја пред асфалтирање на делу Фрушкогорске

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Обустава саобраћаја на деоници Мехов Крш – државна граница са Црном Гором се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.