Сирија: Аеродром у Алепу ће сутра наставити са радом

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Maj.2023, 17:41

Сирија: Аеродром у Алепу ће сутра наставити са радом

Аеродром у сиријском граду Алепо наставиће са радом сутра ујутру, саопштила је Сиријска управа за цивилно ваздухопловство. Фото: Unsplash/Ashim D’Silva Аеродром је затворен 2. маја, након што је оштећен у израелским ваздушним нападима, објавила је сиријска агенција САНА, преноси Ројтерс.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> У ударима израелских снага на међународни аеродром у Алепу страдао је сиријски војник, а још пет војника је рањено.
Аеродром у Алепу био је кључно место за испоруку помоћи Сирији после земљотреса 6. фебруара који је погодио ту земљу и Турску, а услед којег је погинуло више од 50.000 људи, укључујући више од 6.000 у Сирији.
Zelenski: Očekujem nove sankcije Rusiji, ukinuti trgovinska ograničenja prema Ukrajini

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сирија: Аеродром у Алепу ће сутра наставити са радом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.