Представа за децу „Коза на суду у Вишњој гори“ у Позоришту младих

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Maj.2023, 07:40

Представа за децу „Коза на суду у Вишњој гори“ у Позоришту младих

Словеначка представа „Коза на суду у Вишњој гори“, биће одиграна 9. маја у Позоришту младих, са почетком у 19.30 часова, у оквиру Новосадских позоришних игара. SLG Celje / Koszlovska sodba v Visnji gori / ARHIV / 17.9.2021 Ово је стара словенска легенда о једној кози/јарцу, која/и је у комшијском дворишту >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << појео/ла мало салате… И онда све крене по злу, али на крају – поуке су јасне…
Сјајна комедија намењена младој публици долази из Цеља. Смештена је у модерну сценографију, обучена у савремене костиме, а дичи се и одличном музиком која емоције натапа мудрошћу.
Сатирична хумореска на духовит начин говори о поткуплјивости и користољубљу.
Она дира у суштину људског друштва, због чега је актуелна и данас. Јурчић је овековечио људску глупост, ограниченост и примитивну злобу, али су мане заогрнуте позитивним и духовитим тоном како би прича насмејала и орасположила публику.
Srpsko narodno pozorište- Opera u maju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Представа за децу „Коза на суду у Вишњој гори“ у Позоришту младих се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.