Фудбалери Бајерна надиграли Вердер и наставили са победама у Бундеслиги

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Maj.2023, 07:45

Фудбалери Бајерна надиграли Вердер и наставили са победама у Бундеслиги

Фудбалери Бајерна победили су у Бремену екипу Вердера резултатом 2:1 у мечу 31. кола Бундеслиге. Фото: Танјуг/АР/Marcus Brandt Голове за Бајерн постигли су Серж Гнабри у 62. и Лерој Сане у 73. минуту. Једини стрелац за домаћи тим био је Никлас Шмит у 87. минуту на асистенцију српског фудбалера >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Милоша Вељковића, који је ушао у игру у 55. минуту.
Бајерн је први на табели са 65 бодова, док је Борусија из Дортмунда друга са 61 уз меч мање. Вердер је 12. са 35 бодова.
Бајерн ће у наредном колу на свом терену дочекати Шалке, а екипа Вердера ће гостовати Лајпцигу.
Фудбалери Лајпцига победили су раније јуче у гостима Фрајбург 1:0, док је Аугсбург на свом терену надиграо Унион 1:0. Борусија је у Менхенгладбаху савладала Бохум са 2:0. Хофенхајм је као домаћин победио Ајнтрахт 3:1, док је Херта у Берлину надиграла Штутгарт 2:1.
Борусија ће сутра у Дортмунду дочекати Волсбург.
PSŽ suspendovao Mesija na dve nedelje!

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фудбалери Бајерна надиграли Вердер и наставили са победама у Бундеслиги се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.