Нове српске заставе у северном делу Косовске Митровице

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Maj.2023, 11:21

Нове српске заставе у северном делу Косовске Митровице

У северном делу Косовске Митровице, постављене су нове државне заставе Републике Србије. Фото: Танјуг/Дописништво КиМ Српске заставе су замењене на институцијама, на стамбеним зградама, дуж улица и на шеталишту које води до главног моста на Ибру, као и у близини самог моста.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Фото: Танјуг/Дописништво КиМ На северу Косова и Метохије, заставе државе Србије су окачене у сва четири града, али и дуж магистралног пута од Косовске Митровице до административног прелаза Јариње, као и од села Зупче у општини Зубин Поток, до административног прелаза Брњак.
Radovi na deonicama nekih putnih pravaca

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Нове српске заставе у северном делу Косовске Митровице се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.