Десет ставри које су неопходне за камповање (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Apr.2023, 12:50

Десет ставри које су неопходне за камповање (ФОТО)

Камповање је активност која привлачи све већи број људи, нарочито у за 1.мај, када многи желе да побегну од градске гужве и проведу време у природи. Међутим, пре него што кренете на камповање, потребно је да се добро припремите. Фото: Canva У наставку текста откријте 10 ствари које >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << су неопходне за камповање.
1. Шатор – Ово је основна ствар коју морате имати када планирате да кампујете. Шатор ће вам обезбедити кров над главом и заштиту од кише, ветра и сунца.
2. Врећа за спавање – Врећа за спавање ће вам обезбедити удобан сан, чак и ако кампујете на тврдој земљи. Потребно је да одаберете врећу која је прилагођена вашој телесној температури.
Фото: Canva 3. Подлога за спавање – Подлога за спавање је такође важна ствар коју треба да имате. Она ће вам обезбедити додатну удобност и изолацију од хладне земље.
4. Камп столица – Камп столица је важна ствар коју треба да имате како бисте могли да седнете и опустите се. Изаберите камп столицу која је лака и преносива.
5. Камп сто – Камп сто вам може послужити за припрему хране или за друштвене игре са пријатељима. Изаберите камп сто који је лак за склапање и преносив.
Фото: Canva 6. Фрижидер – Фрижидер ће вам омогућити да чувате храну и пиће свеже. Изаберите фрижидер који је прилагођен вашим потребама и који можете лако пренети.
7. Роштиљ или котлић – Роштиљ или котлић су потребни за припрему хране. Изаберите роштиљ или котлић који су лаган и лако преносиви.
Фото: Canva 8. Посуђе и прибор за јело – Потребно је да имате посуђе и прибор за јело које је прилагођено камповању. Изаберите посуђе које је лако за чишћење и које можете лако пренети.
9. Осветљење – Осветљење вам је потребно како бисте могли да видите у мраку. Изаберите осветљење које је лако за преношење и које можете напајати батеријама.
Фото: Canva 10. Прва помоћ – Прва помоћ је важна ствар коју треба да имате. Увек треба да имате основни сет прве помоћи који ће вам помоћи у случају мањих повреда.
Ових 10 ствари је неопходне за камповање и помоћи ће вам да се припремите за сваку ситуацију
Gde provesti 1. maj u okolini Novog Sada? Ovo su predlozi (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Десет ставри које су неопходне за камповање (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.