Представа за децу „Ко је рекао мјау“ у Позоришту младих

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Apr.2023, 07:38

Представа за децу „Ко је рекао мјау“ у Позоришту младих

Представа „Ко је рекао мјау“ биће изведена 29.априла у 11:00 часова у Позоришту младих. Фото: Pixabay/pozoristemladih.co.rs Представа Ко је рекао мјау упознаје децу са основним бојама и како се мешањем основних боја стварају нове. Упознаје их и са разним животињама и њиховим карактеристикама, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << са гласовима којима се оглашавају.
Ко је рекао мјау је представа за децу и за њихове родитеље, јер даје нове идеје како да се заједно играју, стимулишући их да експериментишу бојама. Лако певљиве песме пружају могућност да их деца већ у току саме представе запевају. Представа буди и истраживачки дух о упознавању света.
Породична представа за децу до 6 година, њихове родитеље и учитеље. Њено извођење никада није идентично – другачије је јер пружа могућност да деца сама бирају ко ће бити главни лик и како ће се он звати, па чак да одреде и његов карактер.
Након представе деца добијају и домаћи задатак, да обоје бојанку коју су добили. Ово је породична представа јер помаже у комуникацији између деце и родитеља. То је веома захтеван задатак и за саме глумце. Пре свега, то је сусрет са најмлађима, који су најосетљивији део публике. За већину њих ће ово можда бити и први долазак у позориште.
Ко је рекао мјау је прича о једном шареном градићу и о животињама – његовим становницима и њиховим односима.
Velika humanitarna akcija knjižare „Most“ u IK „Prometej“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Представа за децу „Ко је рекао мјау“ у Позоришту младих се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.