Фудбалери Војводине данас у Крагујевцу настављају борбу за Европу

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Apr.2023, 12:36

Фудбалери Војводине данас у Крагујевцу настављају борбу за Европу

Фудбалери новосадске Војводине данас ће у 16 часова у Крагујевцу одмерити снаге са Радничким, у оквиру другог кола доигравања Супер лиге Србије. Фото: ФК Војводина Меч у Крагујевцу биће од велике важности за Новосађане, који су на табели тренутно изједначени са четвртопласираним >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Партизаном.
Црно-бели се налазе у лошој форми, а данас дочекују Црвену звезду, па је за Војводину меч са осмопласираним Крагујевчанима сјајна прилика да се домогну четврте позиције која води у Европу и тако „пребаце“ притисак на Партизан.
У претходном колу Војводина је са лакоћом надиграла Нови Пазар и славила резултатом 4:0, али на гостовањима је увек теже.
„После Новог Пазара није било еуфорије, већ смо се одмах окренули утакмици са Радничким, јер хоћемо да наставимо победнички низ. Желимо да поправимо и нашу слику на гостовањима, јер смо само у Нишу до сада имали и игру и резултат. Морамо да будемо дрчнији и храбрији и да знамо шта хоћемо, јер ће наш противник пред својом публиком имати додатни ветар у леђа да одигра најбоље што уме“, рекао је уочи меча, између осталог, тренер Војводине Радослав Батак.
У мечевима регуларног тока Супер лиге Србије Војводина је оба пута била боља од Радничког, 2:1 на „Карађорђу“ и 2:0 у гостима.
Mladost vezala drugi trijumf u nizu, opstanak u Super ligi opipljiv

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фудбалери Војводине данас у Крагујевцу настављају борбу за Европу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.