Луткарска представа „Откуд шлем у бабиној башти?“ у Музеју Војводине

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Apr.2023, 09:38

Луткарска представа „Откуд шлем у бабиној башти?“ у Музеју Војводине

Да ли сте чули причу да је једна бака копајући башту нашла два позлаћена римска шлема? Откуд они у њеној башти? Да ли је то случај за истраживање или можда за полицију? Шта мислите где се сада налазе ти шлемови и коме припадају? И која је улога миша Харлампија у свему томе? Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << PrtSc/muzejvojvodine.org.rs Ако немате идеју о решењу ове мозгалице, дођите у Музеј Војводине у суботу 29. априла у 11 сати, погледајте луткарску представу и послушајте причу кустоса на сталној поставци музеја.
Програм је намењен деци узраста од 4 до 10 година, али и за родитеље, баке и деке… Пријаве су обавезне на електронску адресу pedagoska.sluzba@muzejvojvodine.org.rs
Sportski vikend u Big šoping centru

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Луткарска представа „Откуд шлем у бабиној башти?“ у Музеју Војводине се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.