Посланици данас настављају расправу, прво посланичка питања

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Apr.2023, 11:24

Посланици данас настављају расправу, прво посланичка питања

Скупштина Србије наставила је данас седницу на којој је укупно 28 тачака дневног реда, а посланици су рад почели постављањем посланичких питања. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић Народни посланици разматрају предлоге закона о електронским комуникацијама, о безбедности и здрављу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на раду, о изменама и допунама Закона о управљању отпадом, о подстицајима у пољопривреди и руралном развоју.
Разматраће и давање гаранције Републике Србије у корист OTP BANK NYRT, ОТП Банка Србија а.д. Нови Сад и ДСК БАНК АД по задужењу Јавног предузећа „Србијагас“, о давању гаранције Републике Србије у корист Немачке развојне банке KfW, по задужењу Акционарског друштва „Електромрежа Србије“, о потврђивању Споразума о зајму и другим економским законима.
На дневном реду је и више Споразума које је Република Србија закључила са другим државама, међу којима је Споразум о слободном кретању са личним картама на Западном Балкану и Споразум о признавању квалификација на Западном Балкану.
Danas sednica Kolegijuma Narodne skupštine Republike Srpske

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Посланици данас настављају расправу, прво посланичка питања се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.