Батак: Желимо да поправимо утисак са гостовања и наставимо овај низ

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Apr.2023, 11:16

Батак: Желимо да поправимо утисак са гостовања и наставимо овај низ

Тренер Војводине Радослав Батак жели да његова екипа поправи утисак на гостујућим теренима и да у Крагујевцу настави победнички низ. Фото: ФК Војводина Након две везане победе над Новим Пазаром, на „Карађорђу“, фудбалери „старе даме“ у среду гостују Радничком 1923 у 32. колу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Моцарт Бет Супер лиге Србије.
„Припремамо се као и пред сваку утакмицу. Екипа Радничког има велики респект са наше стране и мислимо да за разлику од нашег последњег противника имају много квалитетнији напад, индивидиуално и тимски у техничком и реализаторском својству. Морамо да будемо максимално спремни. После Новог Пазара није било еуфорије, већ смо се одмах окренули утакмици са Радничким, јер хоћемо да наставимо победнички низ. Желимо да поправимо и нашу слику на гостовањима, јер смо само у Нишу до сада имали и игру и резултат. Морамо да будемо дрчнији и храбрији и да знамо шта хоћемо, јер ће наш противник пред својом публиком имати додатни ветар у леђа да одигра најбоље што уме. Ми не желимо да испустимо овај низ и ову атмосферу и даћемо све од себе да освојимо три бода. Сви играчи су спремни и свесни су значаја утакмице“, рекао је Батак.
Тренер Воше је потврдио да је једино Марко Бјековић и даље ван строја због незгодне повреде. „Нажалост, у питању је незгодна и тежа повреда, проблем са неком кошчицом у стопалу и не знамо када ће бити спреман и у протоколу. Кабић је напредовао физички и близу је да буде поптуно фит да можемо да га искористимо његов пун потенцијал“, истакао је Батак.
Он је најавио и потенцијалне ротације у саставу услед густог распореда, пошто Воша већ у суботу дочекује Вождовац. „Од утакмице до утакмице пратимо форму играча, а ми имамо три утакмице у кратком времену и зато немамо простора за јак тренажни процес и опоравак. Сигурно да ћемо гледати ко ће бити физички спремнији и тако ћемо и правити екипу“, каже Батак.
Иако је Војводина сустигла Партизан и има прилику и да га престигне, Батак се не задовољава само тиме. „Сада је тај притисак позитиван, да напредујемо, да победимо можда и неког бољег од себе на папиру, али ми то никада нећемо признати. Ова позиција је добра, али не сме да задовољава ни мене ни играче ни било кога у клубу. Морамо сви заједно да гледамо само ка напред и да изборимо што бољи пласман“, закључио је Батак.
Утакмица Раднички 1923 – Војводина на програму је у среду у 16 часова.
Biti ili ne biti – Odbojkaši Vojvodine danas na SPENS-u na najtežem ispitu za titulu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Батак: Желимо да поправимо утисак са гостовања и наставимо овај низ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.