Представа „Школа за љубавнике“ у Позоришту младих

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Apr.2023, 07:31

Представа „Школа за љубавнике“ у Позоришту младих

Представа „Школа за љубавнике“, у режији Бојана Стојчетовића, биће изведена 26. априла у 19.30 часова у Позоришту младих у Новом Саду. Фото: PrtSc/pozoristemladih.co.rs Муж и жена, јако успешни у свему што раде, упадају у брачну колотечину.
Потреба да се из ње изађе по сваку цену, доводи до >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << одлука које ће им променити животе.
Наизглед обични брачни проблеми, претвориће се у невиђене компликоване ситуације, које ће на најкомичнији начин пробати да реше. Као што свака једначина има једну или две непознате, тако се и у њиховом случају јављају три “непознате“, које им само додатно компликују ситуацију.
Чудна служавка, кућни пријатељ адвокат, као и унајмљени професор за још чуднију школу, потрудиће се да компликовано доведу у крајње замршено. Нико од њих није оно што јесте. На брилијантан и комичан начин нас Милан Васић, Јелена Ракочевић, Милан Калинић и остали, враћају у време, када је могуће било немогуће.
Улазнице можете купити на продајним местима Гигстиx-а и онлајн.
Otvaranje izložbe Mirjane Milovanović “Vreme čudovišta” u sredu u SKCNS Fabrici

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Представа „Школа за љубавнике“ у Позоришту младих се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.