Јефтини и једноставни начини да се решите непријатних мириса из ципела

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Apr.2023, 18:01

Јефтини и једноставни начини да се решите непријатних мириса из ципела

Свакодневно ношење одређене обуће може изазвати непријатне мирисе. То се обично дешава у пролеће и лето, када се више зноја. Међутим, постоје једноставни и економични начини да се без много проблема отарасите непријатних мириса из ципела. Фото: Pixabay/Pexels Уклоните мирисе из ципела >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << содом бикарбоном Сода бикарбона је фантастичан природни дезодоранс и свестрано средство за чишћење. За ову методу чишћења, поред соде бикарбоне, биће вам потребан и филтер за кафу или папирни пешкир. У филтер или салвету ставите неколико кашика соде бикарбоне и завежите у чвор да се не би пролило. Сода бикарбона ће апсорбовати мирисе и влагу преко ноћи.
Пробајте етерична уља Етерична уља са мирисом лимуна или поморанџе помажу у неутралисању непријатних мириса из ваших ципела, а истовремено их освежавају новим мирисом. Натопите мало памука у сваку ципелу и оставите преко ноћи да делује.
Користите обичан сапун Обичан сапун такође помаже у неутралисању непријатних мириса. Све што требате је да ставите комадић сапуна у сваку ципелу и оставите је око 12 сати да делује. Када се мириси неутралишу, пажљиво уклоните сапунске мрвице које остају у ципелама.
Оставите ципеле на сувом месту Ова метода више личи на превенцију од могућих непријатних мириса. Ако су вам ципеле суве, неће производити непријатне мирисе од зноја и влаге. Најбољи начин да их одржите сувим је да их оставите на светлости неколико сати пре него што их одложите у орман.
Ove mitove o šminkanju treba što pre da zaboravite – samo vam odmažu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јефтини и једноставни начини да се решите непријатних мириса из ципела се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.