Ево зашто је вода од киселих краставаца добра за наше здравље!

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Apr.2023, 14:00

Ево зашто је вода од киселих краставаца добра за наше здравље!

Кисели краставци и друга ферментисана храна су одлични за здравље црева, јер су пуни пребиотика, а вода од киселих краставаца такође има многе здравствене предности. Фото: Pixabay/PhotoMIX-Company Поред тога што је намена воде да кисели краставци буду ароматични и свежи, може се користити >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << као додатак разним рецептима као што су салате, може се користити и у маринадама где ће својим својствима омекшати месо. Ипак, посебно се истиче да је вода од киселих краставаца добра за наше здравље.
Грчеви у мишићима Пијење воде од киселих краставаца ублажава грчеве мишића. Ова вода је позната по својим својствима која ефикасније ублажавају болове од воде и тзв спортска пића.
Горушица Само неколико гутљаја може брзо смирити горушицу. Чини се да сок од киселог краставца има исте здравствене предности као и чисто јабуково сирће.
Губитак тежине Сок од киселих краставаца такође помаже у губитку тежине. Свакодневна конзумација ове воде може помоћи у губитку тежине. То је зато што вода од киселих краставаца садржи сирће које помаже у губитку масних наслага.
Контролише шећер у крви Такође, пијење воде од киселих краставаца помаже у снижавању шећера у крви. Све што је потребно је да се пре сваког оброка попије неколико гутљаја ове воде, како би се контролисао ниво шећера у крви. Овај савет се посебно препоручује особама са дијагнозом дијабетеса типа 2.
Сузбија лош задах Лош задах је резултат бактерија у устима, који се често не може решити ни одржавањем оралне хигијене. Стога није лоше знати да је ова вода ефикасна у контроли лошег задаха, јер има антибактеријска својства.
Koliko dugo piletina može da stoji u zamrzivaču?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ево зашто је вода од киселих краставаца добра за наше здравље! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.