Посланици из Српске напустили седницу Представничког дома Парламента БиХ

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Apr.2023, 16:53

Посланици из Српске напустили седницу Представничког дома Парламента БиХ

Посланици странака из Републике Српске напустили су данашњу седницу Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ нако што бошњачке странке и два члана Председништва БиХ, Денис Бећировић и Жељко Комшић, потписали заједничку изјаву која се тиче имовине Српске. Фото: WikimediaComonns/Julian >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Nyča Они су седницу напустили и због понашања председавајућег Представничком дома Дениса Звиздића на седници.
Председавајућа Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Сања Вулић рекла је за РТРС да је Звиздић током дискусије прекидао посланика СНСД-а Милорада Којића, док је другим посланицима дозвољавао да му добацују и да га прекидају.
Клуб СНСД-а најавио је да ће због ових дешавања затражити став Етичког одбора.
Бећировић, Комшић и лидери босњачких странака потписали су данас заједничку изјаву која се тиче имовине.
Južna Koreja pooštrava kontrolu uvoza morskih plodova zbog vode iz Fukušime

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Посланици из Српске напустили седницу Представничког дома Парламента БиХ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.