Изопачене вредности и девијантно понашање представника бившег режима!

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Apr.2023, 20:53

Изопачене вредности и девијантно понашање представника бившег режима!

Нови Сад су у протеклих месец дана потресле афере и девијантно понашање два истакнута представника бивше власти. FOTO: Blic.rs/Voice.rs Као бомба је ођекнула вест 24. марта да је Срђан Егић, истакнути функционер Демократске странке и бивши дирекор Дома за незбринуту децу у Сремској Каменици >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << „Дечије село“ починио кривично дело силовање над 21-годишњом девојком. Егић је пре функције директора за незбринуту децу у Сремској Каменици „Дечије село“, био и директор Слободне царинске зоне Нови Сад, као и предавач на неколико приватних факултета.
Током данашњег дана јавност је остала затечена сазнањем да је глумица Јована Балашевић, ћерка чувеног новосадског кантаутора, сада покојног Ђорђа Балашевића, у суботу пријавила супруга Александра Јовановића Садама за насиље у породици.
Јована је, како сазнајемо, у полицији испричала да је Јовановић вређао и закључао у стан и да малтретирање траје од септембра прошле године. Вишемесечна тортура је свој врхунац доживела у суботу пред православни Ускрс, када је бивши председник Скупштине града Новог Сада и пријављен полицији.
Да подсетимо, Александар Јовановић Садам је бивши истакнути члан ЛСВ Ненада Чанка, као и заменик покрајинског секретара за образовање, прописе, управу и националне мањине.
Поставља се питање да ли су управо ово европске вредности за које се залажу политичке организације којима припадају политичари Срђан Егић и Александар Јовановић?
Novi Sad u slici: Ponedeljak, 17. april

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Изопачене вредности и девијантно понашање представника бившег режима! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.