Завршава се грејна сезона, али грејање се наставља у зависности од времена

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Apr.2023, 11:15

Завршава се грејна сезона, али грејање се наставља у зависности од времена

Данас се званично завршава грејна сезона, али радијатори ће бити топли до даљег ако се настави талас променљивог времена, потврдио је директор Удружења топлана Дејан Стојановић. Фото: Pexels/ri Он је за РТС рекао да ће се с грејањем наставити у складу са спољашњим температурама, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << а коначни прекид испоруке топлотне енергије се може догодити тек око 3. маја.
„Грејна сезона траје шест месеци – од 15. октобра до 15. априла, али због лепог времена у октобру прошле године топлане су са грејањем углавном почеле од 1. новембра и свакако ће продужити грејање и после 15. априла ако то захтевају временске прилике“, рекао је Стојановић.
Према његовим речима током ускршњих празника испоруке топлотне енергије биће настављене због лошијих временских прилика, а након тога, од понедељка и уторка, пратиће се константно временска прогноза.
Испорука ће бити или током целог дана, ако буду услови захтевали, или само ујутру и поподне све у зависности од спољашње температуре.
Izmene na pojedinim deonicama puteva zbog radova

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Завршава се грејна сезона, али грејање се наставља у зависности од времена се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.