Од упоређивања Сребренице и Јасеновца до хапшења Срба: Јаков Милатовић наставио политику Мила Ђукановића

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Apr.2023, 12:46

Од упоређивања Сребренице и Јасеновца до хапшења Срба: Јаков Милатовић наставио политику Мила Ђукановића

Милатовић је, заједно са Милојком Спајићем, на власт дошао „по препоруци“ Запада, а најновија хапшења показују да ће се прогон Срба у Црној Гори наставити. Фото: Танјуг/Зоран Жестић Није се навршило ни две седмице од како је, захваљујући српским гласовима победио Мила Ђукановића, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << а нови председник Црне Горе Јаков Милатовић је показао да се његов однос према Србима уопште неће разликовати од његовог претходника.
То доказују данашња хапшења у неколико градова широм Црне Горе у којима је, према још незваничним информацијама, приведен и председник општине Будва, Мило Божовић.
Нимало случајно, први на удару се нашао управо председник општине Будва у којој је, у првом кругу избора, победу однео кандидат Демократског фронта Андрија Мандић. Не треба истицати да ово приморско место важи за једно од најјачих српских упоришта у Црној Гори.
Подршка Мирашу Дедеићу Фото: YouTube/Adria Tv Montenegro Ипак, за било кога ко је пажљиво пратио кратку политичку каријеру Јакова Милатовића, данашњи напад на Србе није неочекиван. Нови председник Црне Горе је од тренутка када је, захваљујући српским гласовима победио у другом кругу председничких избора, за медије из Црне Горе и региона дао више изјава којима је показао да је верни наследник идеологије Мила Ђукановића.
Јаков гори од Ђукановића: Почела хапшења највиђенијих Срба у Црној Гори

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Од упоређивања Сребренице и Јасеновца до хапшења Срба: Јаков Милатовић наставио политику Мила Ђукановића се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.