Ер Србија успоставила редовну авио-линију до Анкаре

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Apr.2023, 13:31

Ер Србија успоставила редовну авио-линију до Анкаре

Ер Србија је данас успоставила редовну авио-линију за турску престоницу Анкару до које ће се летети четири пута недељно авионима типа ербас А319. Фото: Танјуг/Лука Филиповић Та компанија је саопштила да је линија покренута ноћашњим летом пола сата после поноћи, те да ће српска >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и турска престоница бити повезане летовима сваког уторка, четвртка, петка и суботе.
Први лет српске националне авио-компаније између Београда и Анкаре дочекан је на аеродрому „Есенбога Анкара“ који је трећи по величини аеродром у Турској, са годишњим капацитетом више од 15 милиона путника.
Директор за комерцијалу и стратегију Ер Србије Бошко Рупић оценио је да ће ти директни летови продубити већ добру привредну, друштвену и културну сарадњу Србије и Турске и додатно олакшати кретање људи и робе.
„За недељу дана, тачније 15. априла, Ер Србија ће поред Истанбула и Анкаре, полетети и до Измира, док ће током предстојеће летње сезоне наши чартери летети до Анталије, Алање, Бодрума и Даламана”, изјавио је он.
Анкара је главни град Турске и други град по величини у тој земљи, важан је културно-историјски, трговачки и уметнички центар, а у прошлости је била и главна станица између истока и запада на путу свиле.
Produžen konkurs za izbor Heroja – finaliste čekaju vredne nagrade

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ер Србија успоставила редовну авио-линију до Анкаре се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.