Представа „Метаморфозе“ у Позоришту младих

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Mar.2023, 08:22

Представа „Метаморфозе“ у Позоришту младих

Представа Метаморфозе, ауторско дело Саше Латиновића, биће одиграна у среду, 22. марта са почетком у 19.30 часова, на Малој сцени Позоришта младих. Фото: PrtSc/Pozoristemladih.co.rs Мит који је представљен овим позоришним ритуалом је настао из жеље да се оживи мит пун магије и страсти. Мит о Медеји >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и Јасону нам прича причу о натприродно великој љубави двоје људи, која се, због људске слабости, претвори у застрашујућу мржњу, иза које остаје пустош.
У представи играју: Марија Радованов, Неда Даниловић, Славица Вучетић, Слободан Нинковић и сам Латиновић. Дизајнерка лутака и костимографкиња била је Милица Грбић Комазец, која је заједно са Латиновићем осмислила и сценографију представе.
Улазнице за представу можете купити онлине или на благајни Позоришта младих, по цени од 600 динара.
Vreme je za prolećnu metamorfozu! (sreda, 22. mart)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Представа „Метаморфозе“ у Позоришту младих се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.