Ђорђе Ђоковић: Новак доставио документацију и поднео молбу за улазак у САД

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Feb.2023, 15:39

Ђорђе Ђоковић: Новак доставио документацију и поднео молбу за улазак у САД

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић доставио је документацију и поднео молбу за добијање посебне дозволе за улазак у САД, како би заиграо на Мастерсима у Индијан Велсу и Мајамију, изјавио је Танјуг његов брат Ђорђе. Фото: Танјуг/AP Photo/Asanka Brendon Ratnayake „То је нешто што нажалост није >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у нашим рукама, Новак мора да добије посебну дозволу, с обзиром на то да САД и даље не дозвољавају улазак невакцинисанима, што је просто невероватно јер је цео свет отворен и спортски догађаји широм света одржавају се са вакцинисаним и невакцинисаним спортистима“, рекао је Ђоковић.
Новак је доставио сву потребну документацију, молбу, а директори турнира у Индијан Велсу и Мајамију су јавно изнели став да је потребан тим турнирима и да желе да дође, додао је он. „Остало је свега још пар дана до одуке и остаје нам да се надамо позитивном исходу“, поручио је Ђорђе Ђоковић.
Брат најбољег тенисера света истакао је да су сви у породици поносни на начин на који је Новак освојио 10. титулу у Мелбурну, упркос свим проблемима у последњих годину и по дана.
Такође, додао је да је он већ полако почео са тренинзима и да се нада да ће освојити што више титула ове године, без обзира на то да ли ће играти у САД. Када је у питању организација „Сербиа опена“, који ће се ове године одржати у Бањалуци, Ђорђе Ђоковић рекао је да су припреме у пуном јеку, да је изграђен нови стадион и нови Булевар у оквиру комплекса.
„Очекујемо велики број тенисера из Топ 10 и Топ 20. Ускоро ћемо објавити и њихова имена“, поручио је Ђорђе Ђоковић.
Dres Kobija Brajanta iz MVP sezone prodat za 5.849.700 dolara

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђорђе Ђоковић: Новак доставио документацију и поднео молбу за улазак у САД се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.