Наставна посета Генералштабу Војске Србије

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Feb.2023, 18:41

Наставна посета Генералштабу Војске Србије

Полазници 66. класе Генералштабног усавршавања Школе националне одбране „Војвода Радомир Путник“ боравили су данас у наставној посети Генералштабу Војске Србије. Фото: Танјуг/Министарство одбране и Војска Србије Посета је реализована у оквиру студијског путовања из предмета >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Војна стратегија ради упознавања официра који похађају овај ниво каријерног усавршавања са местом и улогом Генералштаба Војске Србије у систему одбране, као и функцијама и задацима које реализује.
Полазницима је о доприносу Војске Србије унапређењу безбедности, планирању употребе и перспективама развоја способности говорио начелник Оперативне управе (Ј-3) генерал-потпуковник Желимир Глишовић, а своја излагања су имали и представници Управе за развој и опремање (Ј-5) и Управе за обуку и доктрину (Ј-7) Генералштаба Војске Србије.
Генералштабно усавршавање представља трећи ниво посебних програма усавршавања официра на Универзитету одбране, током којег се полазници оспособљавају за обављање највиших командних и руководећих дужности у систему одбране.
Ugo Loris van terena šest do osam nedelja zbog povrede kolena

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Наставна посета Генералштабу Војске Србије се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.