Сантош: Време је да Роналда оставите на миру

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Dec.2022, 19:13

Сантош: Време је да Роналда оставите на миру

Роналдо ми никада није рекао да жели да напусти репрезентацију и мислим да је крајње време да престанемо са полемиком, изјавио је данас селектор Португала Фернандо Сантош. Фото: Танјуг/AP/Natacha Pisarenko Селектор Португала је потврдио информације које је јуче објавио Фудбалски савез >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Португала око одласка из репрезентације Кристијана Роналда.
„Из очигледних разлога, Кристијано није био баш срећан због тога што није био у стартној постави. Разговарао сам с њим после ручка на дан утакмице и позвао га у своју канцеларију. Питао ме је да ли мислим да је то стварно добра идеја, али имали смо нормалан разговор у коме сам објаснио своја гледишта и он их је наравно прихватио. Мислим да је крајње време да га оставите на миру“, изјавио је Сантош, а преноси Скај спорт.
Селекција Португала сутра од 16 часова игра утакмицу четвртфинала Мундијала против репрезентације Марока.
Tadić: Uvek je čast braniti boje svoje zemlje na najvećoj sceni

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сантош: Време је да Роналда оставите на миру се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.