Бејл: Наставићу да играм за Велс докле год ме желе

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Nov.2022, 11:50

Бејл: Наставићу да играм за Велс докле год ме желе

Капитен фудбалске репрезентације Велса Герет Бејла демантовао је да му је синоћњи меч са Енглеском био последњи у дресу националног тима, преносе британски медији. Фото: Танјуг/AP/Matt Dunham Велс је синоћ изгубио од Енглеске са 3:0 у мечу трећег кола групе Б на Светском првенству у >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Катару. Селекција Велса је освојила само један бод и није успела да се пласира у осмину финала Мундијала.
„Не, ово није мој крај“, изјавио је Бејл, који је постигао једини гол за Велс на Мундијалу у Катару.
Он је демантовао писање британских медија да више неће играти за Велс.
„Наставићу да играм све док ме желе. Ово је тежак тренутак, али не одустајем. Квалификације за Европско првенство почињу у марту наредне године, надам се да ћу да будем тамо“, рекао је фудбалер Лос Анђелеса, који је постигао 41 гол за национални тим.
Он је признао да Велс на СП није оправдао очекивања навијача.
„Извукли смо доста искуства из Катара. Морали би да се уштинемо да схватимо да смо били на СП. Морамо да будемо поносни, пошто одавде одлазимо уздигнутих глава“, закључио је Бејл.
Велс је на СП одиграо 1:1 са селекцијом САД, а изгубио је од Ирана (0:2) и Енглеске (0:3).
Marka: Ronaldo prelazi u Al Nasr za godišnju platu od 200 miliona evra?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бејл: Наставићу да играм за Велс докле год ме желе се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.