Невил: Роналдо ће наставити каријеру у врхунском клубу

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Nov.2022, 16:20

Невил: Роналдо ће наставити каријеру у врхунском клубу

Бивши енглески репрезентативац Гери Невил изјавио је да верује да ће португалски фудбалер Кристијано Роналдо да настави каријеру у неком врхунском клубу, преноси Танјуг. Фото: Танјуг/AP/Luis Vieira Роналдо се тренутно са репрезентацијом Португалије налази на Светском првенству >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у Катару. Недавно је раскинуо уговор са Манчестер јунајтедом.
Португалац наводно има богате понуде из Саудијске Арабије и САД-а, али Невил верује да ће Роналдо у неком европском клубу да настави каријеру.
„Мислим да ће Роналдо да тражи врхунски клуб, који ће му понудити уговор на четири или пет месеци. Он ће у том клубу да има одлучујућу улогу у елити европског фудбала. Мислим да му је то приоритет, јер жели да игра у Лиги шампиона и да остане на највишем нивоу“, рекао је Невил.
Он је истакао да Роналдо може да постигне 20 голова до краја сезоне.
“Роналдо жели да докаже да оно што се догодило у Манчестер јунајтеду није било у реду. Он ће имати јаких четири или пет месеци. Може да постигне 15 до 20 голова у том периоду“, рекао је Невил.
Ronaldo pružio podršku Nejmaru: Brazil te voli!

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Невил: Роналдо ће наставити каријеру у врхунском клубу се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.