Шта је „тегла среће“? : Једноставан начин да побољшате расположење

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Nov.2022, 11:00

Шта је „тегла среће“? : Једноставан начин да побољшате расположење

Уместо да се фокусирате на оно што немате, покушајте да будете захвални за оно што имате. Фото: Pexels/Snapwire Према истраживачима, захвалност је једноставан начин да побољшате расположење, а прављење „тегле среће“ је одличан пут да подстакнете захвалност.
Једноставније речено, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << тегла за срећу је стаклена тегла у коју стављате дневну ноту захвалности.
На парчету папира напишите једну добру ствар која се десила тог дана, на којој сте захвални, савијте је или уролајте и ставите у теглу. То може да буде једноставна ствар као што је леп оброк, лепо време, посета пријатељу или сте се једноставно добро наспавали.
Наставите са овим сваки дан током целе године. На крају године имаћете много дивних успомена за размишљање.
Препознавање једноставних ствари у свакодневном животу, на којима можете бити захвални, одличан је начин да побољшате расположење и промените поглед на живот.
Šta raditi kada vam ide krv iz nosa? Da li znate koja je pravilna pozicija?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Шта је „тегла среће“? : Једноставан начин да побољшате расположење се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.