Представа „Како је откривено летење“ у Позоришту младих

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Okt.2022, 18:32

Представа „Како је откривено летење“ у Позоришту младих

Сутра, 11. децембра у 11 часова на Малој сцени Позоришта младих, одиграће се дечија представа „Како је откривено летење“. Фото: Позориште младих Ово је прича о проналажењу самога себе, свакодневно, помало. Истинитог и неограниченог себе. Представа има за циљ да покрене дечју машту >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и усмери је у правцу истраживачког духа. Такође, покушали су да препознатљиво школско градиво учине приступачнијим и занимљивијим.
Поред саме приче, у драматуршкој конструкцији представе заступљени су и делови градива из геометрије који се обрађују у првим разредима основне школе, зачињени са мало физике. Због тога је представа првенствено намењена предшколској и школској деци старијој од 5 година, али ће због мало текста, а пуно музике и духовите игре, бити занимљива и млађима.
„Како је откривено летење“ настала по мотивима истоимене приче Маргарита Минкова.
Humanitarna izložba „Epoha Dunđerski“ u Digitalnom omladinskom centru (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Представа „Како је откривено летење“ у Позоришту младих се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.