Брнабић: Влада у уставном року

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Okt.2022, 11:28

Брнабић: Влада у уставном року

Премијерка Ана Брнабић изјавила је да се влада свакодневно труди да обезбеди да у Србији током зиме не буде рестрикција и да реши бројна тешка питања, што је, како је оценила, много важније него да дане користи само за формирање нове владе, која ће бити оформљена у уставним роковима. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Танјуг/Слободан Миљевић „Све је то важније него да сваки дан користимо за формирање нове владе, могли сте да бирате шта ћете урадити, шта је важније”, рекла је Брнабић и поновила да ће Србија добити нову владу у уставним роковима.
Брнабић: Влада у уставном року
Премијерка Ана Брнабић изјавила је да се влада свакодневно труди да обезбеди да у Србији током зиме не буде рестрикција и да реши бројна тешка питања, што је, како је оценила, много важније него да дане користи само за формирање нове владе, која ће бити оформљена у уставним роковима.
„Све је то важније него да сваки дан користимо за формирање нове владе, могли сте да бирате шта ћете урадити, шта је важније”, рекла је Брнабић и поновила да ће Србија добити нову владу у уставним роковима.
Оценила је да то што још нема нови кабинет, што је влада у техничком мандату највише критикују они аналитичари и стручњаци, који говоре да влада ништа не значи, да су „министри само пијуни и пудлице у Вучићевом тиму”.
Казала је да је то врхунски цинизам и да ти исти људи треба да кажу да ли им је влада битна или није.
„Радимо даноноћно, покушавамо да се боримо за главне приоритете за грађане и привреду, да привреда буде конкурентнија од конкуренције у Европи, да имамо гас, да он буде јефтинији, да очувамо самостално одлучивање”, рекла је Брнабић гостујући на ТВ Пинк.
У таквој ситуацији, како каже, можете да урадите или једно или друго.
„Одлучили смо да се спремамо за зиму и сачувамо Србију која самостално, независно одлучује, а да владу формирамо у складу са уставним роковима”, навела је Брнабић и нагласила да највећи део наших грађана то разуме.
Održani onlajn sastanci sa Venecijanskom komisijom



Преузмите андроид апликацију.
Чланак Брнабић: Влада у уставном року се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.