Брнабић: Нова влада биће формирана у уставним роковима

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Okt.2022, 09:31

Брнабић: Нова влада биће формирана у уставним роковима

Мандатарка за састав владе Србије Ана Брнабић рекла је вечерас да ће њен нови кабинет бити формиран у складу са уставним роковима и подсетила да се тај процес одвија у досад невиђеним околностима. Beograd, 9. avgusta 2022.- Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabic urucila je zahvalnicu Aleksandru Zurovcu u okviru programa „Carta Serbica“. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << FOTO TANJUG/ RADE PRELIC/ nr „Мислим да иде најбрже могуће у датим околностима. Када заиста на дневној основи морамо да гасимо разноразне пожаре, да се боримо за стабилност, не само политичку, већ и енергетску. Што се тиче дневног живота грађана, да ли је влада техничка или се чека нова – ништа се није променило“, рекла је Брнабић за ТВ Блиц.
Премијерка је нагласила да министри још постоје, а да то што су у техничком мандату не мења њихов однос према послу или одговорност.
„Сви радимо заједно и у тиму са председником Србије. И што се тиче онога што ми испоручујемо нашим грађанима, ту нисмо дозволили ни најмању ствар да буде као да нема владе. Влада постоји, а нова влада ће бити у складу са уставним роковима“, поручила је она.
Рекла је и да је „ако ћемо искрено, у последњих шест месеци почео ““Трећи светски рат“““ и да то „нису околности које смо имали до сада“.
Vučić iz Budimpešte: Osiguraćemo bezbednost na jugu i severu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Брнабић: Нова влада биће формирана у уставним роковима се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.