Сазнајте где се у Новом Саду налазе најповољније некретнине

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Sep.2022, 16:00

Сазнајте где се у Новом Саду налазе најповољније некретнине

Сведочимо времену у коме наш град из дана у дан, поприма све новије и урбаније рухо. То, заправо, уопште није лоше, чак је и сјајно, јер идемо корак уз корак и стојимо раме уз раме са великим европским метрополама са којима раније нисмо могли ни по чему да се упоредимо. Фото: Градске >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << инфо Код Новосађана је посебно то што нису допустили да их те, неминовне, промене одувуку у неку другу страну, далеко од оних барокних и богатих фасада по којима су чувене наше улице.
Тако су, нове вишеспратнице у којима ће расти наша деца равномерно распоређене у периферније делове града, док се у центру, у стилу старих швапских кућа и махом рестаурираних китњастих фасада, одржао стари дух Новог Сада.
Само што данас, уместо кочија и коња који су туда каскали, можете приметити бицикле и електричне тротинете, сведоке неке нове ере. Нема ту места, право да вам кажемо, овом све модернијем урбаном кичу. Или, можда, има?
Зависи од особе до особе, те до оног шта ће она да изабере. Међутим, како стара добра каже, где чељад нису бесна, ни кућа није тесна, па тако и у нашем граду постоји понеки одговарајући кутак за све, било какав живот да сте претходно смислили да заслужујете.
Због тога Нови Сад бирају и они који би желели да живе у мирном и повученом месту, али и они који би да уживају у свим предностима једног модерног европског града. Фото: Градске инфо Међутим, колико год да карактер кварта у који се насељавамо одређује нашу заинтересованост за њега, велику улогу играју и цене.
Иако се куповање непокретности некада сводило на веровање одабраном агенту за некретнине, грађани Републике Србије и сами могу да се убаце у улогу истраживача и пре него што донесу важну животу одлуку, сами, врло добро истраже какво је стање на тржишту.
Оно што многи не знају, иако није новина, јесте могућност приступања Регистру цена непокретности. Фото: PrtSc/rgz.gov.rs Приликом уласка на сајт Републичког геодетског завода, у одељак Регистра цена непокретности, имате могућност да обележите град који вас занима, његове квартове, те врсту некретнине коју желите да пазарите.
Чим кликнете на претражи, појавиће вам се велики број доступних непокретности које се налазе на локацијама које сте означили.
На тај начин, брзо ћете упоредити локације, прецизније истражити уколико вам нешто делује привлачно, те лако одредити просечну цену и направити баланс између онога шта вам се нуди и онога шта можете себи да приуштите.
Не брините се јер се подаци ажурирају једном недељно тако да нема бојазни да се ради о “бајатим“ информацијама.
КЛИКНИТЕ ОВДЕ И ИСТРАЖИТЕ И САМИ
Фото: PrtSc/rgz.gov.rs Уколико вам нека некретнина изгледа интересантно, кликом на њу добићете тачне податке у виду врсте непокретности, адресе, цене и датума када је оглашена.
Иако Новосађани немају навику да самостално баратају овим алаткама, уколико тражите савшено место за живот, верујемо да ће вам увид у Регистар бити од великог значаја.
Уколико сте особа која се више ослања на нечије искуство, можда вам неки од наших текстова помогне да донесете одлуку хоћете ли се осамити далеко од градске гужве и живети “миран живот“ или ћете, ипак, гледати да будете баш ту у ужем центру, центру свих дешавања.
Koja mesta u okolini Novog Sada su najpogodnija za „miran život“? (drugi deo)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сазнајте где се у Новом Саду налазе најповољније некретнине се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.