Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Mar.2024, 11:18

Лимун и со као савезници у чишћењу дрвених дасака за сечење: Блистава кухиња у пар потеза

Уколико често користите даску за сечење у кухињи, онда знате колико је некад тешко добро је опрати. Посебно ако волите да користите оне дрвене, које су заправо и здравије од оних које су пластичне или од неких других материјала. Фото: Pexels/Lisa fotios Због честог спирања под млазом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << воде само да се очисте остаци на њој, може да се створи црна флека или да постане љигава. Да се то не би дешавало и да не бисте свако мало куповали нову даску за сечење, најбоље да је с времена на време добро оперете. За то ће вам помоћи лимун и со.
Иако ће многи ова два састојка повезати са текилом, они могу помоћи и у чишћењу у кухињи.
Потребно је да на даску поспете со, посебно мало већу количину на местима на којима је најпотребније чишћење, а потом узмете половину лимуна и почнете да прелазите преко посуте соли.
Та киселина из жутог воћа помоћи ће у комбинацији са соли да се отарасите прљавштине.
Za one s kratkim fitiljem: Efikasni trikovi koji će vam pomoći da savladate bes

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лимун и со као савезници у чишћењу дрвених дасака за сечење: Блистава кухиња у пар потеза се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.