Представа „Дечије повреде” у Свечаној сали НИС-а

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Mar.2024, 08:44

Представа „Дечије повреде” у Свечаној сали НИС-а

Представа „Дечије повреде” одржаће се од 19:00 часова у Свечаној сали НИС-а. Фото: new.gigstix.com Од момента када се двоје младих људи одлучују да заједно проведу живот, до јутра после прве брачне ноћи, дешавају им се ствари за које су миислили да увек неко други доживљава и да се то њима >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << не може догодити.
Упознавање породица, спискови, одабир хаљине, торте, музике, гостију, сале… само су неке од препрека које на духовит начин приказује представа “Држ’ не дај”.
Питање је да ли ће младенци успети да се изборе са свим обичајима и правилима које “како Бог заповеда” треба обавити и да ли ће моћи да избалансирају танку границу између паганског и урбаног.
Аутори текста: Маја Гргић и Соња Лештар
Играју: Соња Лештар, Наташа Боциј, Никола Ивачков, Ташана Ђорђевић/Јелена Ђулвезан Милковић
Наратор: Павле Боциј
Режија: Маја Гргић
Igraonica „Hajde da se maskiramo“ u nedelju u Muzeju Vojvodine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Представа „Дечије повреде” у Свечаној сали НИС-а се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.