Крипто берза Бајненс представила парфем да би подстакла жене да уђу у трговину

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Mar.2024, 08:15

Крипто берза Бајненс представила парфем да би подстакла жене да уђу у трговину

Највећа светска берза крипто валута Бајненс је поводом Међународног дана жена представила парфем „Крипто“ који према замисли маркетиншког одељења компаније треба да подстакне више жена да уђу у трговину крипто валутама. Фото: Unsplash/Kanchanara „Мислим да је циљ свега овога да будемо >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << саркастични и забавни и покушамо да померимо границе“, изјавила је директорка маркетинга компаније Бајненс Рејчел Конлан, преноси Тек кранч.
Бајненс је представио парфем на друштвеној мрежи Икс (Твитер), рекавши да се овај парфем „отвара освежавајућим нотама озона, соли и маховине, евоцирајући суштину оштрог и окрепљујућег поветарца“.
Компанија је направила око 100 бочица парфема „Крипто“ који заправо није на продају, али жене могу да пробају мирис у тржном центру у Дубаију.
У крипто индустрију улази све више жена, али мушкарци и даље представљају већину.
Агенција Бостон консалтинг груп је навела да се међу оснивачима компанија везаних за веб 3 технологију налази само седам одсто жена, док у најбољим крипто стартап фирмама жене чине 27 одсто запослених.
Promet na Beogradskoj berzi oko 9,5 miliona dinara, indeksi u plusu

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Крипто берза Бајненс представила парфем да би подстакла жене да уђу у трговину се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.